HTML

Magyar Cég Doktor

A Magyar Cég Doktor olyan cégeknek, vállalkozásoknak segít, akik fejlődni szeretnének, vagy épp bajban vannak.

Címkék

alkotás (1) állami (1) államosítás (1) ár (1) árbevétel (2) áru (4) átalakulás (1) átlagos (1) attitude (1) baj (2) bátorság (1) biztonság (1) börtön (1) brand (2) brandépítés (2) büszke (1) büszkeség (1) cba (1) cég (49) cégalapítás (1) cégdoktor (2) cégek (2) céggyógyítás (1) cégvezető (8) csőd (4) csoda (1) divat (1) dohánykereskedelem (1) doktor (5) döntés (1) döntések (1) drogéria (1) eladás (1) eladhatatlan (1) eladható (1) ellenség (1) ellentétek (1) énektanár (1) energia (1) energiaital (1) építőipar (1) értékesítés (7) értékesítő (2) fehér (1) fekete (1) feltaláló (1) fizetés (1) fizetett (1) fogászat (1) fogászati (1) fogorvos (1) fogtechnika (1) forgalmazó (1) forrás (1) furcsaság (1) gaga (1) gagyi (1) gazdaság (2) gazdasági (1) geotermikus (1) gyógyszertár (1) hipermarket (1) hírlevél (1) hiú (1) hiúság (1) hozzáállás (1) ismerős (1) kapcsolat (2) kapcsolatépítés (1) kapcsolati (2) kellemetlen (1) kém (1) kínos (1) klíma (1) kollégák (1) kör (1) közös (1) kreatív (1) kudarc (2) különleges (1) lady (1) lakat (1) látszat (1) lázadás (1) lottó (1) magyar (4) márka (3) márkanév (1) marketing (4) megtévesztés (1) multi (1) munka (2) munkaadó (1) munkahely (1) munkatársak (1) munkavállaló (1) (1) női (1) önbecsülés (1) önbizalom (1) öröm (1) ostoba (1) ösztön (1) ötlet (1) pályázat (1) pánik (1) pánikroham (1) pénz (1) piac (3) pocsolya (1) probléma (1) problémák (1) rab (1) reklám (1) remény (1) robot (1) ruha (1) ruhagyár (1) ruhakereskedelem (1) ruhaüzlet (1) salesm (1) segítség (7) siker (3) sikerágazat (1) sikerélmény (1) sikeres (1) stratégia (4) superman (1) szabadság (1) szerencse (2) szolgáltatás (1) takáts (1) találmány (1) tamás (1) tanács (1) tanmese (1) tehetség (1) termék (7) termékkritikus (2) terv (3) tőke (2) trafik (1) tulajdonos (1) turizmus (1) tűzoltás (1) újév (1) üzlet (6) üzleti (2) vállalkozás (5) vállalkozó (4) válság (13) válságkezelés (1) váltás (1) változás (4) változtatás (2) vandál (1) vezető (2) zár (1) zárva (1) zöld (1) Címkefelhő

 Miért van az, hogy az, ami eddig működött, most már nem? Miért van az, hogy eddig mindig tudtam, hogy mit kell tenni, most pedig nem? Miért van az, hogy nem fejlődik a cégem? Hogyan tudnék én ebből kilépni? Mit tehetek, ha bajban van a cégem? Menjek tönkre vagy folytassam?(kép)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nagyon sok cégtulajdonos, cégvezető küzd a fenti kérdésekkel éjjel és nappal. A legtöbb cég nem fejlődik, sőt! A legtöbb cégnél több a kiadás mint a bevétel. A legtöbb cégtulajdonos évek óta otthonról viszi be a pénzt, hogy fenntartsa cégét a létminimumon. A legtöbb cégtulajdonos kiszállna, de nem tud, mert cégének tartozásai és hitele van. Akkor hogyan tovább? Meddig megy még ez a mókuskerék? Ha most abbahagyja, azonnal tönkremegy. Ha még húzza, akkor szépen lassan megy tönkre, de aki időt nyer, ott még történhet bármi. Mi történhet? Nyer a lottón? Egyik nap felkel és megvilágosodik, hogyan lehet szarból várat építeni? Hogyan lehet a nincsből pénzt csinálni? Ha ugyanazt csinálja mint eddig, mi változhat? Lehet, hogy velem van a baj? Meghülyültem? Miért nem tudom a megoldást? Tehetségtelen vagyok? Miért nem látom már meg a lehetőségeket? Vagy már nincsenek lehetőségek?
 
Ha ezeket a kérdéseke mind mind feltetted már magadnak, akkor biztosan tudod a választ, hogy ebben a formában nincs kiút. Változtatni kell! Ha ugyanazt teszed mind eddig, nem változik semmi. Az a cég, amelyik nem növekszik, az csak romlik. Meg lehet állítani a lejtőn való gurulást? Igen, meg lehet állítani, meg is lehet fordítani, de radikális változtatásokra van szükség. Azt gondolod, hogy már mindent megtettél? Nem vagy Te hülye! Lecsökkentetted a költségeket, a minimum létszámmal dolgoztatsz, és sokkal jobban odafigyelsz mindenre? Ez így is van. Megtettél mindent, amit Te gondoltál, de ez nem volt elég! Ezért szükség van egy olyan külsősre, aki rövid idő alatt átlátja azt, hogy hol kell még változtatni, hol kell javítani. Szükség van egy olyan segítségre, aki "látja a fát az erdőtől!" Ez csak külsős lehet, aki nem szűkült be a tűzoltástól, akit nem befolyásolnak személyes kapcsolatok és szubjektív érzelmek, aki reális képet tud festeni neked arról, hogy hol vannak a gyenge pontok. Aki nem csak azt mondja meg, hogy hol a baj, mert ha nem is mondod ki, valójában Te is tudod, hanem megoldást is kínál! Kreatív megoldásokkal és ötletekkel segíti munkádat, segít a céged megmentésében.
 
Eldöntheted, hogy mit teszel! Várod a gyors vagy lassú csődöt, vagy még a vég előtt segítséget kérsz. Mit veszíthetsz? Sérül a büszkeséged? Sérül az önérzeted? A legtöbb cégvezető ezek miatt követi el azt a legnagyobb hibát, hogy nem kér segítséget. Te is ezek közé tartozol? Úgy gondolod, hogy ha segítséget kérsz, azzal elismered, hogy alkalmatlan vagy a cég vezetésére? Nem! Ebben a szituációban a kudarc nyilvánvaló, akár beismered, akár nem. Ha van segítség, élni kell vele! Van segítség?
 
Igen van! A megoldás, a Magyar Cég Doktor! Ez a csoportosulás olyan szakemberekből áll, akik a mai napig sikeresek tudtak maradni. Olyan cégeknek tudnak segíteni, akik ellen még nem indult el a felszámolás, vagy csődeljárás. Minden típusú cégnek tudnak segíteni, termelő, szolgáltató, kereskedő és non-profit cégeknek is, akár önkormányzatoknak, akik a gazdasági alapokat szeretnék erősíteni.
 
Hogyan segítenek? Teljesen átvizsgálják a vállalkozást, annak minden területét, vagyis átvilágítják. Sokat beszélgetnek veled és az alkalmazottakkal. Megkeresik a beteg részeket, és azt feltárják neked. A kreatív csapat ezután javaslatokat és ötleteket ad arra, hogy min kell változtatni, és hogyan kell változtatni! Tehát megoldást is kapsz! És itt, a megoldáson van a hatalmas hangsúly! Megoldást kapsz! Ez az, amit Te nem találtál meg! A megoldás eléréséhez egy stratégiai tervet kapsz, s segítséget annak létrehozásához. Ugye érdekes? Nem "csak" tanácsokat osztogatna, hanem aktívan részt is vesznek a munkában.
 
 
Szóval a döntés a Te kezedben van! Hogyan tovább? Gondold át, s ha úgy érzed, hogy céged megérdemel ennyit, jelentkezz be egy konzultációra, mely nem kerül semmibe!
 

Címkék: cég baj csőd cégvezető tulajdonos

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása