HTML

Magyar Cég Doktor

A Magyar Cég Doktor olyan cégeknek, vállalkozásoknak segít, akik fejlődni szeretnének, vagy épp bajban vannak.

Címkék

alkotás (1) állami (1) államosítás (1) ár (1) árbevétel (2) áru (4) átalakulás (1) átlagos (1) attitude (1) baj (2) bátorság (1) biztonság (1) börtön (1) brand (2) brandépítés (2) büszke (1) büszkeség (1) cba (1) cég (49) cégalapítás (1) cégdoktor (2) cégek (2) céggyógyítás (1) cégvezető (8) csőd (4) csoda (1) divat (1) dohánykereskedelem (1) doktor (5) döntés (1) döntések (1) drogéria (1) eladás (1) eladhatatlan (1) eladható (1) ellenség (1) ellentétek (1) énektanár (1) energia (1) energiaital (1) építőipar (1) értékesítés (7) értékesítő (2) fehér (1) fekete (1) feltaláló (1) fizetés (1) fizetett (1) fogászat (1) fogászati (1) fogorvos (1) fogtechnika (1) forgalmazó (1) forrás (1) furcsaság (1) gaga (1) gagyi (1) gazdaság (2) gazdasági (1) geotermikus (1) gyógyszertár (1) hipermarket (1) hírlevél (1) hiú (1) hiúság (1) hozzáállás (1) ismerős (1) kapcsolat (2) kapcsolatépítés (1) kapcsolati (2) kellemetlen (1) kém (1) kínos (1) klíma (1) kollégák (1) kör (1) közös (1) kreatív (1) kudarc (2) különleges (1) lady (1) lakat (1) látszat (1) lázadás (1) lottó (1) magyar (4) márka (3) márkanév (1) marketing (4) megtévesztés (1) multi (1) munka (2) munkaadó (1) munkahely (1) munkatársak (1) munkavállaló (1) (1) női (1) önbecsülés (1) önbizalom (1) öröm (1) ostoba (1) ösztön (1) ötlet (1) pályázat (1) pánik (1) pánikroham (1) pénz (1) piac (3) pocsolya (1) probléma (1) problémák (1) rab (1) reklám (1) remény (1) robot (1) ruha (1) ruhagyár (1) ruhakereskedelem (1) ruhaüzlet (1) salesm (1) segítség (7) siker (3) sikerágazat (1) sikerélmény (1) sikeres (1) stratégia (4) superman (1) szabadság (1) szerencse (2) szolgáltatás (1) takáts (1) találmány (1) tamás (1) tanács (1) tanmese (1) tehetség (1) termék (7) termékkritikus (2) terv (3) tőke (2) trafik (1) tulajdonos (1) turizmus (1) tűzoltás (1) újév (1) üzlet (6) üzleti (2) vállalkozás (5) vállalkozó (4) válság (13) válságkezelés (1) váltás (1) változás (4) változtatás (2) vandál (1) vezető (2) zár (1) zárva (1) zöld (1) Címkefelhő

 Életünk során annyi, de annyi kellemetlen helyzetet élünk meg, de minden csoda három napig tart, szépen elfelejtjük azokat. Persze visszatekintve ezekre vagy jókat kuncogunk, vagy ha annyira kínos volt, hogy elássuk az emlékét örökre.

Arra viszont nem tudunk felkészülni, egy élet kevés rá, hogy a valaha jól menő cégünk mára szinte fizetésképtelenné válik. Nincs kínosabb, mikor a partnerek hívogatnak, hogy mikor fizetjük, mikor utaljuk ki a már rég lejárt számláikat. Eleinte még úgy viselkedünk, ahogy azt mi is elvárjuk, mikor nekünk tartoznak. Aztán egyre kényelmetlenebbül érezzük magunkat, egyre nyomasztóbbá válik, és hazudozni kezdünk. Különböző határidőket mondunk, amit már a megadás pillanatában tudjuk, hogy nem fogunk tartani. Aki időt nyer, életet nyer alapon várjuk, hogy valami csoda történjen. Persze a varázslat elmarad, és mivel az általunk megadott napon sem tudunk fizetni, bujkálni kezdünk. Nem vesszük fel a telefont, a titkárnő nem tudja, hogy mikor leszünk bent, így ráz le mindenkit, aki keres. Elindul a felszólítólevek áradata, mi pedig csak megyünk össze, egyre kisebbnek érezzük magunkat, zsugorodunk morzsává. Eltűnik önbizalmunk és önértékelésünk, álmatlan éjszakákon próbáljuk megtalálni a megoldást. A kínos gyötrelem szorítja torkunkat, és senkinek, még magunknak sem beszélünk erről. Féltjük a hosszú évek alatt felépített megbecsülést, tiszteletet, féltjük családunk megélhetését, a családi vagyont. Vagyont? Már nincs is. Ami pénz otthon volt, amit egyszer már megkerestünk, azt mind-mind bevittük már. Mi lesz holnap? Ki tudja? Hagynád az egészet már? Vigye a céget és mindent valaki, csak legyen már nyugalom! Ébredjek fel, és derüljön ki, hogy ez csak egy rossz álom volt! (kép)

Leblokkoltál! Ez az állapot nem más, mint pánik helyzet! Az agyad nem képes tisztán gondolkodni, lefagyott! Egyedül vagy, nagyon egyedül. A bajban mindenki elfordul, még akkor is, ha senkinek sem beszéltél erről. Valahogy ösztönösen megérzik az emberek, ha a céged beteg lett. S mint ahogyan az állatok elfordulnak a beteg egyedektől, úgy fordulnak el a barátok, ismerősök, haverok és üzleti partnerek, még a szomszéd is.

Kínos helyzet!

Mit tegyél? Ha nincs jobb ötleted, gyere el hozzánk egy beszélgetésre, egy konzultációra. Nem kerül semmibe, csak sebezhetőségedet kell vállalnod. Őszintének kell lenned ahhoz, hogy segíteni tudjunk. Ha vállalod gyengeséged, akkor tudsz csak erősödni, mi akkor tudunk támaszt és hátteret nyújtani. A Magyar Cég Doktor szakértői csapata azért jött létre, hogy zötyögő cégeknek segítsen. Mi is megszenvedtük a válságot, de megtaláltuk azt az utat, amivel ki lehet mászni a bajból. Olvass oldalunkon a lehetőségekről, és ha nem vagy szkeptikus, jelentkezz be hozzánk. Sajnos lustákkal és szkeptikusokkal még mi sem tudunk mit kezdeni.

Ha tetszett, többi írásunkat megtalálod itt! Kérlek oszd meg ismerőseiddel is, nem tudhatod, hogy kinek van szüksége segítségre! Ha a magyar cégek megerősödnek, munkahelyeket teremtenek!

Magyar Cég Doktor

Címkék: segítség válság kínos cég fizetés vállalkozó kellemetlen cégvezető

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása