HTML

Magyar Cég Doktor

A Magyar Cég Doktor olyan cégeknek, vállalkozásoknak segít, akik fejlődni szeretnének, vagy épp bajban vannak.

Címkék

alkotás (1) állami (1) államosítás (1) ár (1) árbevétel (2) áru (4) átalakulás (1) átlagos (1) attitude (1) baj (2) bátorság (1) biztonság (1) börtön (1) brand (2) brandépítés (2) büszke (1) büszkeség (1) cba (1) cég (49) cégalapítás (1) cégdoktor (2) cégek (2) céggyógyítás (1) cégvezető (8) csőd (4) csoda (1) divat (1) dohánykereskedelem (1) doktor (5) döntés (1) döntések (1) drogéria (1) eladás (1) eladhatatlan (1) eladható (1) ellenség (1) ellentétek (1) énektanár (1) energia (1) energiaital (1) építőipar (1) értékesítés (7) értékesítő (2) fehér (1) fekete (1) feltaláló (1) fizetés (1) fizetett (1) fogászat (1) fogászati (1) fogorvos (1) fogtechnika (1) forgalmazó (1) forrás (1) furcsaság (1) gaga (1) gagyi (1) gazdaság (2) gazdasági (1) geotermikus (1) gyógyszertár (1) hipermarket (1) hírlevél (1) hiú (1) hiúság (1) hozzáállás (1) ismerős (1) kapcsolat (2) kapcsolatépítés (1) kapcsolati (2) kellemetlen (1) kém (1) kínos (1) klíma (1) kollégák (1) kör (1) közös (1) kreatív (1) kudarc (2) különleges (1) lady (1) lakat (1) látszat (1) lázadás (1) lottó (1) magyar (4) márka (3) márkanév (1) marketing (4) megtévesztés (1) multi (1) munka (2) munkaadó (1) munkahely (1) munkatársak (1) munkavállaló (1) (1) női (1) önbecsülés (1) önbizalom (1) öröm (1) ostoba (1) ösztön (1) ötlet (1) pályázat (1) pánik (1) pánikroham (1) pénz (1) piac (3) pocsolya (1) probléma (1) problémák (1) rab (1) reklám (1) remény (1) robot (1) ruha (1) ruhagyár (1) ruhakereskedelem (1) ruhaüzlet (1) salesm (1) segítség (7) siker (3) sikerágazat (1) sikerélmény (1) sikeres (1) stratégia (4) superman (1) szabadság (1) szerencse (2) szolgáltatás (1) takáts (1) találmány (1) tamás (1) tanács (1) tanmese (1) tehetség (1) termék (7) termékkritikus (2) terv (3) tőke (2) trafik (1) tulajdonos (1) turizmus (1) tűzoltás (1) újév (1) üzlet (6) üzleti (2) vállalkozás (5) vállalkozó (4) válság (13) válságkezelés (1) váltás (1) változás (4) változtatás (2) vandál (1) vezető (2) zár (1) zárva (1) zöld (1) Címkefelhő

 A bizalmatlanság rengeteg helyre mélyen beleeszi magát. Egyre bizalmatlanabbak vagyunk az üzletben, a partnereinkkel szemben, az ügyfeleinkkel szemben, az ismerőseinkkel, a barátainkkal és lassan családtagjainkkal is. Nem is beszélve arról, hogy a cégünkben dolgozó alkalmazottakkal szemben mennyire. Hajlamosak vagyunk a rossz gazdasági helyzetet külső tényezőkre terhelni, mindenki hibás. A szállító, a vevő, és legfőképpen a munkatársak. Valahogy úgy érezzük, hogy nem tesznek meg mindent lelkiismeretesen, nem képviselik a cég érdekeit, ezért nincs elég bevétel, ezért romlanak a számok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha ez felmerül bennünk, nehéz a gondolatot kiüldözni fejünkből. A kétely, a bizonytalanság folyamatosan motoszkál. A legtöbb esetben pedig csak bosszankodunk, de nem győződünk meg a dolog igazáról. Miért nem? Több oka van. Lehet, hogy nem akarjuk megtudni, hogy nem igaz, mert nem tudjuk mire fogni a hanyatlást. Lehet, hogy nem akarjuk igazán megtudni, mert nem akarunk csalódni. A csalódás hatalmas fájdalom lenne, mert nem akarunk belegondolni abba, hogy az elmúlt években mi kárt okozhatott az adott személy. Lehet, hogy nem akarunk semmit tenni, hiszen nem szeretünk konfrontálódni, nem szeretünk kilépni a megszokott komfortzónánkból. Lehet, hogy szeretnénk mégis megtudni, de nem tudjuk, hogy hogyan, hiszen velünk nem őszinték a munkatársak.

Erre az esetre dolgoztunk ki egy új megoldást. Kölcsön alkalmazottat adunk a cégeknek, aki felméri rövid időn belül, hogy létezik-e a cégen belül áruló, ellenség. Olyan alkalmazott, aki rengeteg kárt okoz direkt vagy indirekt módon. Munkatársunk úgy épül be a cégbe, mintha egy új munkatárs lenne. Senki sem tudja a tulajdonoson, cégvezetőn kívül, hogy valódi munkája mi. 

Az elmúlt hónapban egyik ügyfelünknél fény derült arra, hogy a beteg góc az igazgatói asszisztens volt. Hanyag, pontatlan, érdektelen munkájával nem csak ügyfeleket veszítettek el, de rendetlen és logikátlan munkája nyomán anyagi károk is keletkeztek. Alapvető hozzáállása a munkához siralmasnak bizonyult, mely nagyon demoralizáló a többi munkatárs előtt. A pontatlan adminisztráció olyan, mintha nem is lenne. Ha egy program nincs tökéletesen feltöltve adatokkal, nem is pontos eredményeket ad ki. Ez pont olyan, mint a kockás füzet. Amit nem írunk bele, az nem is lesz benne. Számolhatjuk így, számolhatjuk úgy, ami nincs felvezetve, azt nem is fogjuk beleszámolni. Ő valóban a "fizetett ellenség" kategóriába tartozik. Ügyfelünk már megtette a megfelelő intézkedéseket az ügyben. A Cég Kém programunkkal igen gyorsan megtalálható volt a rossz munkaerő.

Cég-Doktor   (+ 36 30 212 6886)

Címkék: cég kém fizetett ellenség

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása