HTML

Magyar Cég Doktor

A Magyar Cég Doktor olyan cégeknek, vállalkozásoknak segít, akik fejlődni szeretnének, vagy épp bajban vannak.

Címkék

alkotás (1) állami (1) államosítás (1) ár (1) árbevétel (2) áru (4) átalakulás (1) átlagos (1) attitude (1) baj (2) bátorság (1) biztonság (1) börtön (1) brand (2) brandépítés (2) büszke (1) büszkeség (1) cba (1) cég (49) cégalapítás (1) cégdoktor (2) cégek (2) céggyógyítás (1) cégvezető (8) csőd (4) csoda (1) divat (1) dohánykereskedelem (1) doktor (5) döntés (1) döntések (1) drogéria (1) eladás (1) eladhatatlan (1) eladható (1) ellenség (1) ellentétek (1) énektanár (1) energia (1) energiaital (1) építőipar (1) értékesítés (7) értékesítő (2) fehér (1) fekete (1) feltaláló (1) fizetés (1) fizetett (1) fogászat (1) fogászati (1) fogorvos (1) fogtechnika (1) forgalmazó (1) forrás (1) furcsaság (1) gaga (1) gagyi (1) gazdaság (2) gazdasági (1) geotermikus (1) gyógyszertár (1) hipermarket (1) hírlevél (1) hiú (1) hiúság (1) hozzáállás (1) ismerős (1) kapcsolat (2) kapcsolatépítés (1) kapcsolati (2) kellemetlen (1) kém (1) kínos (1) klíma (1) kollégák (1) kör (1) közös (1) kreatív (1) kudarc (2) különleges (1) lady (1) lakat (1) látszat (1) lázadás (1) lottó (1) magyar (4) márka (3) márkanév (1) marketing (4) megtévesztés (1) multi (1) munka (2) munkaadó (1) munkahely (1) munkatársak (1) munkavállaló (1) (1) női (1) önbecsülés (1) önbizalom (1) öröm (1) ostoba (1) ösztön (1) ötlet (1) pályázat (1) pánik (1) pánikroham (1) pénz (1) piac (3) pocsolya (1) probléma (1) problémák (1) rab (1) reklám (1) remény (1) robot (1) ruha (1) ruhagyár (1) ruhakereskedelem (1) ruhaüzlet (1) salesm (1) segítség (7) siker (3) sikerágazat (1) sikerélmény (1) sikeres (1) stratégia (4) superman (1) szabadság (1) szerencse (2) szolgáltatás (1) takáts (1) találmány (1) tamás (1) tanács (1) tanmese (1) tehetség (1) termék (7) termékkritikus (2) terv (3) tőke (2) trafik (1) tulajdonos (1) turizmus (1) tűzoltás (1) újév (1) üzlet (6) üzleti (2) vállalkozás (5) vállalkozó (4) válság (13) válságkezelés (1) váltás (1) változás (4) változtatás (2) vandál (1) vezető (2) zár (1) zárva (1) zöld (1) Címkefelhő

Sok kérdésben, döntésben, nem kérjük ki a nők véleményét. Úgy gondoljuk, hogy a munka, a cég, az a mi dolgunk, s mivel nem érinti őket közvetlenül, csak közvetetten, semmi közük hozzá. Hajlamosak vagyunk arra, hogy elhiggyük azt, hogy a korona ott csillog a fejünkön, s mindenhatóak vagyunk. Én azt mondom, hogy hallgass a nőre, kérdezd a nőt!

 

 

 

 

 

 

 

 

A megváltozott gazdasági és üzleti élet, a legtöbb egyéni vállalkozóra, mikró-, kis-, és középvállalkozásra rányomta, rányomja bélyegét. Ezt saját bőrünkön tapasztalhatjuk. Kevés olyan vállalkozás van, ahol nem billeg a szék. Van, ahol már az asztal is csak háromlábú! Kapkodunk ide-oda elkeseredésünkben, amit még tükör előtt sem vallanánk be, futkosunk fűhöz-fához. Gyakran olyan eszközökhöz és módszerekhez nyúlunk, ami rosszabb mint a Giotin. Kétes ügyletekben látjuk a menekülőutat, pedig az csak további károkat okoz. Elzálogosítunk mindent gondolkodás nélkül, "aki időt nyer, életet nyer" alapon. Azt mondom, ez a legnagyobb hülyeség! A megoldás karnyújtásnyira van! (kép)

A nők, ösztönösen a biztonságra törekednek. Nem kockáztatnak nagyot, nekik a biztonság sokkal többet ér. Ösztöneiket hívhatjuk segítségül, problémáink megoldásánál. Nem arra gondolok, hogy az átláthatatlan, szövevényes gondokat kibogozza, és helyetted dolgozzon, nem kell átadni a koronát. Ha leülsz és őszintén megbeszéled vele, elmondod gondolataidat, hogy merre lehet menni, milyen irányba, és vázolod neki a lehetséges következményeket, a nő a legbiztonságosabb alternatívát fogja választani. Te pedig hallgass rá! Most, ma, nem éri meg kockáztatni sem anyagi sem erkölcsi téren. 

Hölgyek! Ha férjük, párjuk, kedvesük, barátjuk láthatóan gondokkal küzd, ültessék le, és faggassák ki!  Ha túl feszült, ha túl csendes és magába forduló, ha szokatlanul goromba vagy türelmetlen, akkor baj van. Vannak női praktikák, amivel meg lehet győzni őket arról, hogy nyíljanak meg, beszéljenek a problémákról és azok lehetséges következményeiről. Ha nem megy másként, ültessék le őket a gép elé, és mutassák meg ezt a jegyzetet. Sajnos nagyon sok cég, cégvezető, férj, társ és apa került bajba. Ők akaratlanul rombolják a családot ezzel, sodorják néha komoly bajba szeretteiket. Együtt egyszerűbb és könnyebb kezelni a feltornyosuló, fenyegető felhőket! Nem szabad homokba dugott fejjel várni a csodát, nem vezet jóra. Ha közösen sem találjátok a megoldást, keressetek fel minket, hogy segíthessünk!

Magyar Cég Doktor

 

Címkék: biztonság cég probléma női ösztön

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása