HTML

Magyar Cég Doktor

A Magyar Cég Doktor olyan cégeknek, vállalkozásoknak segít, akik fejlődni szeretnének, vagy épp bajban vannak.

Címkék

alkotás (1) állami (1) államosítás (1) ár (1) árbevétel (2) áru (4) átalakulás (1) átlagos (1) attitude (1) baj (2) bátorság (1) biztonság (1) börtön (1) brand (2) brandépítés (2) büszke (1) büszkeség (1) cba (1) cég (49) cégalapítás (1) cégdoktor (2) cégek (2) céggyógyítás (1) cégvezető (8) csőd (4) csoda (1) divat (1) dohánykereskedelem (1) doktor (5) döntés (1) döntések (1) drogéria (1) eladás (1) eladhatatlan (1) eladható (1) ellenség (1) ellentétek (1) énektanár (1) energia (1) energiaital (1) építőipar (1) értékesítés (7) értékesítő (2) fehér (1) fekete (1) feltaláló (1) fizetés (1) fizetett (1) fogászat (1) fogászati (1) fogorvos (1) fogtechnika (1) forgalmazó (1) forrás (1) furcsaság (1) gaga (1) gagyi (1) gazdaság (2) gazdasági (1) geotermikus (1) gyógyszertár (1) hipermarket (1) hírlevél (1) hiú (1) hiúság (1) hozzáállás (1) ismerős (1) kapcsolat (2) kapcsolatépítés (1) kapcsolati (2) kellemetlen (1) kém (1) kínos (1) klíma (1) kollégák (1) kör (1) közös (1) kreatív (1) kudarc (2) különleges (1) lady (1) lakat (1) látszat (1) lázadás (1) lottó (1) magyar (4) márka (3) márkanév (1) marketing (4) megtévesztés (1) multi (1) munka (2) munkaadó (1) munkahely (1) munkatársak (1) munkavállaló (1) (1) női (1) önbecsülés (1) önbizalom (1) öröm (1) ostoba (1) ösztön (1) ötlet (1) pályázat (1) pánik (1) pánikroham (1) pénz (1) piac (3) pocsolya (1) probléma (1) problémák (1) rab (1) reklám (1) remény (1) robot (1) ruha (1) ruhagyár (1) ruhakereskedelem (1) ruhaüzlet (1) salesm (1) segítség (7) siker (3) sikerágazat (1) sikerélmény (1) sikeres (1) stratégia (4) superman (1) szabadság (1) szerencse (2) szolgáltatás (1) takáts (1) találmány (1) tamás (1) tanács (1) tanmese (1) tehetség (1) termék (7) termékkritikus (2) terv (3) tőke (2) trafik (1) tulajdonos (1) turizmus (1) tűzoltás (1) újév (1) üzlet (6) üzleti (2) vállalkozás (5) vállalkozó (4) válság (13) válságkezelés (1) váltás (1) változás (4) változtatás (2) vandál (1) vezető (2) zár (1) zárva (1) zöld (1) Címkefelhő

Amikor úgy érezzük, hogy rajtunk csak a csoda segíthet, ezt nagyon ügyesen meg tudjuk beszélni magunkkal, és kényelmesen elkezdjük várni. Hogy pontosan mire gondolunk, azt nem is tudjuk, de a csodavárás nagyon kellemes illúziókkal telít el minket. A csoda érkezése meg is oldana minden problémánkat és ennek gondolata megnyugtatóan hat elménkre. Ám ez nem más, mint önbecsapás.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mert mi lehet az a csoda, ami kihúz minket a bajból? Egy telitalálatos lottószelvény? Egy milliárdos ismeretlen nagybácsi? Vagy hirtelen cégünk olyan partnereket talál, akik örülnek, hogy fizethetnek? Hirtelen az emberek megvilágosodnak, és ráébrednek, hogy nem tudnak létezni a mi termékünk vagy szolgáltatásunk nélkül? Egy külföldi cég véletlenül rátalál a cégünkre és hihetetlen, kiaknázatlan kincsnek látja, ezért elképesztően sok tőkét szeretne beletenni? Neked milyen csodák jutnak még hirtelen eszedbe? (kép)

Csodára várva rendszerint nem teszünk semmit. Ezt hónapokig, évekig is megtehetjük, de ennek valójában sok értelme nincs. Te is tudod! A csoda létezik, itt is van valahol körülöttünk, de nem kopogtat. Ahhoz, hogy a csoda elérjen hozzád, tenni kell! Az nem elég, hogy létezik a céged, nem elég, hogy még működik a céged, nem elég, hogy vannak céljaid. Ha hónapok, évek óta ugyanazt teszed, hogy elérd a célokat, de egy centivel sem vagy hozzá közelebb, akkor nem jó utat választottál. Ezt Te is tudod, hiszen ha haladnál, nem várnád a csodát. Tehát, változtatni kell!

Nem könnyű kilépni a langyos vízből, hiszen a csodavárás nagyon kényelmes. Nem kell hozzá lendület, akarat, erőfeszítés. A változáshoz pedig ennél sokkal több kell! Mi változna, ha semmin sem változtatsz? 

Az ilyen nehéz időket ki kell használni, mert a semmittevés közepette van idő arra, hogy különböző alternatívákat kipróbálj. Akár többet is! Amelyik ilyenkor talpon tud maradni, az lesz a Te csodád! Ne várd, hívd meg a csodát! Ugyan sokat kell tenni érte, de tudod jól, hogy megéri.

Ha nem tudod, hogy hogyan kezdj hozzá, ha kevés az ötleted, kérj segítséget!

Cég-Doktor   (+36 30 212 6886)

Címkék: superman változás lottó cég csoda

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása