HTML

Magyar Cég Doktor

A Magyar Cég Doktor olyan cégeknek, vállalkozásoknak segít, akik fejlődni szeretnének, vagy épp bajban vannak.

Címkék

alkotás (1) állami (1) államosítás (1) ár (1) árbevétel (2) áru (4) átalakulás (1) átlagos (1) attitude (1) baj (2) bátorság (1) biztonság (1) börtön (1) brand (2) brandépítés (2) büszke (1) büszkeség (1) cba (1) cég (49) cégalapítás (1) cégdoktor (2) cégek (2) céggyógyítás (1) cégvezető (8) csőd (4) csoda (1) divat (1) dohánykereskedelem (1) doktor (5) döntés (1) döntések (1) drogéria (1) eladás (1) eladhatatlan (1) eladható (1) ellenség (1) ellentétek (1) énektanár (1) energia (1) energiaital (1) építőipar (1) értékesítés (7) értékesítő (2) fehér (1) fekete (1) feltaláló (1) fizetés (1) fizetett (1) fogászat (1) fogászati (1) fogorvos (1) fogtechnika (1) forgalmazó (1) forrás (1) furcsaság (1) gaga (1) gagyi (1) gazdaság (2) gazdasági (1) geotermikus (1) gyógyszertár (1) hipermarket (1) hírlevél (1) hiú (1) hiúság (1) hozzáállás (1) ismerős (1) kapcsolat (2) kapcsolatépítés (1) kapcsolati (2) kellemetlen (1) kém (1) kínos (1) klíma (1) kollégák (1) kör (1) közös (1) kreatív (1) kudarc (2) különleges (1) lady (1) lakat (1) látszat (1) lázadás (1) lottó (1) magyar (4) márka (3) márkanév (1) marketing (4) megtévesztés (1) multi (1) munka (2) munkaadó (1) munkahely (1) munkatársak (1) munkavállaló (1) (1) női (1) önbecsülés (1) önbizalom (1) öröm (1) ostoba (1) ösztön (1) ötlet (1) pályázat (1) pánik (1) pánikroham (1) pénz (1) piac (3) pocsolya (1) probléma (1) problémák (1) rab (1) reklám (1) remény (1) robot (1) ruha (1) ruhagyár (1) ruhakereskedelem (1) ruhaüzlet (1) salesm (1) segítség (7) siker (3) sikerágazat (1) sikerélmény (1) sikeres (1) stratégia (4) superman (1) szabadság (1) szerencse (2) szolgáltatás (1) takáts (1) találmány (1) tamás (1) tanács (1) tanmese (1) tehetség (1) termék (7) termékkritikus (2) terv (3) tőke (2) trafik (1) tulajdonos (1) turizmus (1) tűzoltás (1) újév (1) üzlet (6) üzleti (2) vállalkozás (5) vállalkozó (4) válság (13) válságkezelés (1) váltás (1) változás (4) változtatás (2) vandál (1) vezető (2) zár (1) zárva (1) zöld (1) Címkefelhő

Ugye ismerős a dalszöveg:"Pocsolyába léptem, sáros lett az új cipőm" kezdetű dalnál? A második sor már nem illik ahhoz, amiről írni szeretnék. 

 

 

(kép)

 

 

 

 

 

 

Gyakran érezzük azt, hogy cégünk cipőjével pocsolyába léptünk, s nem tudjuk a sarat lemosni, vagy fokozom, nem tudjuk kihúzni a cipőt a sárból. A sárba lépés nem ritka, ha felnézünk az íróasztalunk mellől, azt látjuk, hogy így vagy úgy, szinte mindenkinek sáros a cipője. Többé kevésbé, de mindenkinek! A rutinosabbak már elkezdték sikálni, vagy épp új cipő után néznek, alkalmazkodva a pocsolyák sűrűségéhez, más-más területre lépkedve. Mi van azokkal, akiknek nem jön le a sár, vagy bele is ragadtak? Van kiút, vagy mint a mocsárba tovább süllyednek?

Mindkettő lehetséges! Több lehetősége is van minden cégnek arra, hogy megtalálja a saját, régi vagy új, tiszta cipőjét. A régi is lehet fényesebb, mint azelőtt, de újat is vehetünk. A cégvezetőn múlik, nem feltétlenül a pocsolyán! Hiszen a fejétől bűzlik a hal! A legtöbb ügyfelünk rájött erre, s csak gratulálni tudok ahhoz, hogy legyőzték hiúságukat. Mert minden cégtulajdonos hiú, szeretne büszke is lenni arra, amit létrehozott, s szeretjük a tükörben gőgösen veregetni vállunkat: "Ezt egyedül te csináltad! Ügyes vagy(ok), büszke vagy(ok)!" Ha sáros a cipő, csak nem nézek oda, ez a legrosszabb, amit tehetek! Mindenki látja, csak én nem! A sikertelenség melegágya! Ha lehet egy tanácsom, bár nem kérted, a hiúságot, gőgöt most hagyd a tükör előtt, és sürgősen a cipőddel foglalkozz! Ha nem teszed, elsüllyedsz! Kemény a verseny a (megmaradt) piacon. Mindig van olcsóbb és mindig van szebb, vagy jobb!

Hónapok óta töröd a fejed, hogy mit tegyél, de nem jön az ihlet? Kérj segítséget! Jah, de nincs rá pénzed? Még pályázni is lehet erre a célra! Jah, nincs időd? A tűzoltás elveszi minden erődet és idődet? Szakíts időt rá! Arra van időd, amire szeretnéd! Jah, hogy mit szólnak mások, hogy felkerestél egy céget, aki ellát olyan ötletekkel és tanácsokkal, amik segítenek? Mondtam már, hogy a hiúságodat hagyd a tükör előtt! Jah, nem tudod, hogy ki segít a bajbajutott cégeknek? Most olvasod. Jelentkezz be bátran, minden ügyfelet nagyon diszkréten kezelünk.

Magyar Cég Doktor    (+ 36 30 212 6886)

Címkék: segítség válság cég pocsolya

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása