HTML

Magyar Cég Doktor

A Magyar Cég Doktor olyan cégeknek, vállalkozásoknak segít, akik fejlődni szeretnének, vagy épp bajban vannak.

Címkék

alkotás (1) állami (1) államosítás (1) ár (1) árbevétel (2) áru (4) átalakulás (1) átlagos (1) attitude (1) baj (2) bátorság (1) biztonság (1) börtön (1) brand (2) brandépítés (2) büszke (1) büszkeség (1) cba (1) cég (49) cégalapítás (1) cégdoktor (2) cégek (2) céggyógyítás (1) cégvezető (8) csőd (4) csoda (1) divat (1) dohánykereskedelem (1) doktor (5) döntés (1) döntések (1) drogéria (1) eladás (1) eladhatatlan (1) eladható (1) ellenség (1) ellentétek (1) énektanár (1) energia (1) energiaital (1) építőipar (1) értékesítés (7) értékesítő (2) fehér (1) fekete (1) feltaláló (1) fizetés (1) fizetett (1) fogászat (1) fogászati (1) fogorvos (1) fogtechnika (1) forgalmazó (1) forrás (1) furcsaság (1) gaga (1) gagyi (1) gazdaság (2) gazdasági (1) geotermikus (1) gyógyszertár (1) hipermarket (1) hírlevél (1) hiú (1) hiúság (1) hozzáállás (1) ismerős (1) kapcsolat (2) kapcsolatépítés (1) kapcsolati (2) kellemetlen (1) kém (1) kínos (1) klíma (1) kollégák (1) kör (1) közös (1) kreatív (1) kudarc (2) különleges (1) lady (1) lakat (1) látszat (1) lázadás (1) lottó (1) magyar (4) márka (3) márkanév (1) marketing (4) megtévesztés (1) multi (1) munka (2) munkaadó (1) munkahely (1) munkatársak (1) munkavállaló (1) (1) női (1) önbecsülés (1) önbizalom (1) öröm (1) ostoba (1) ösztön (1) ötlet (1) pályázat (1) pánik (1) pánikroham (1) pénz (1) piac (3) pocsolya (1) probléma (1) problémák (1) rab (1) reklám (1) remény (1) robot (1) ruha (1) ruhagyár (1) ruhakereskedelem (1) ruhaüzlet (1) salesm (1) segítség (7) siker (3) sikerágazat (1) sikerélmény (1) sikeres (1) stratégia (4) superman (1) szabadság (1) szerencse (2) szolgáltatás (1) takáts (1) találmány (1) tamás (1) tanács (1) tanmese (1) tehetség (1) termék (7) termékkritikus (2) terv (3) tőke (2) trafik (1) tulajdonos (1) turizmus (1) tűzoltás (1) újév (1) üzlet (6) üzleti (2) vállalkozás (5) vállalkozó (4) válság (13) válságkezelés (1) váltás (1) változás (4) változtatás (2) vandál (1) vezető (2) zár (1) zárva (1) zöld (1) Címkefelhő

Egy hete jártam vidéken, egy régi barátomnál, és vele beszélgettem az üzleti lehetőségekről is. Az elmúlt években, a válság előtt nekik még jól ment, nem is aggódnék miattuk. Beszélgettünk régi ismerősökről, barátokról és rokonokról, ki mivel foglalkozik, ki az, akinek még megy és ki az aki szenved. 

Egyik közös ismerősünk baba boltot nyitott, jó pár évvel ezelőtt találkoztam vele Budapesten, itt volt egy hatalmas üzletük. Abban az időben pörgött az üzletük, ha jól tudom, nem is egy volt. Mivel feleségével közösen vállalkoztak, lett házuk, vagyonuk, úgy döntöttek, hogy vállalnak 3 gyereket. Így a feleség a gyerekekkel foglalkozott, és ismerősünk vitte tovább az üzleteket. Be kellett zárni többet a válság hatására. Mára egy maradt, a vidéki városban. Hatalmas üzlet, hatalmas raktárkészlettel. Gyakran próbálják meggyőzni arról, hogy kisebb üzletben sikeresebb lenne a vállalkozás, mert kisebb lenne a bérleti díj és készletből sem kellene akkora. Rendre azt a választ kapják, hogy " a kicsi üzlet maga a halál". Pedig ez nem igaz. Főleg, amikor megélhetési vállalkozásról beszélünk, fontos megtalálni az egyensúlyt. Sajnos ismerősünk nem hallgat senkire, pedig tudja, hogy ez így nem jó. Több a kiadás, mint a bevétel, de nem tud kiszállni, hiszen a hiteleket vissza kell fizetni és a családot is el kell tartani. (kép)

Remélem, hogy hamarosan felhív, mert barátom tudja, hogy mivel foglalkozunk. Hogy nem képzéseket és tréningeket adunk a cégvezetőknek, hanem valódi problémákra, valódi megoldásokat készítünk. Segítünk a cégeken úgy, hogy megvizsgáljuk azokat, felderítjük a problémák okait, az orvosolandó részeket. Javaslatokat teszünk az adott cég javítására, megoldásokat kínálunk a problémákra. Zolinak is sokat tudnánk segíteni, ha legyőzné büszkeségét, és elfogadná azt a tényt, hogy egyedül nem megy. Segíteni viszont csak annak tudunk, aki megkér minket erre!

A legnagyobb bajban a megélhetési vállalkozók vannak jelenleg, és ezt nekik is tudomásul kell venniük! Ha eddig nem találták meg a megoldást, csak annyit tudok javasolni, kérjenek segítséget!

Várom a hívást, mert van kiút a mókuskerékből, csak egyedül nehéz megtalálni a kijáratot. Ezért vagyunk mi.

CégDoktor (+36 30 212 6886)

Címkék: segítség válság cég vállalkozó

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása