HTML

Magyar Cég Doktor

A Magyar Cég Doktor olyan cégeknek, vállalkozásoknak segít, akik fejlődni szeretnének, vagy épp bajban vannak.

Címkék

alkotás (1) állami (1) államosítás (1) ár (1) árbevétel (2) áru (4) átalakulás (1) átlagos (1) attitude (1) baj (2) bátorság (1) biztonság (1) börtön (1) brand (2) brandépítés (2) büszke (1) büszkeség (1) cba (1) cég (49) cégalapítás (1) cégdoktor (2) cégek (2) céggyógyítás (1) cégvezető (8) csőd (4) csoda (1) divat (1) dohánykereskedelem (1) doktor (5) döntés (1) döntések (1) drogéria (1) eladás (1) eladhatatlan (1) eladható (1) ellenség (1) ellentétek (1) énektanár (1) energia (1) energiaital (1) építőipar (1) értékesítés (7) értékesítő (2) fehér (1) fekete (1) feltaláló (1) fizetés (1) fizetett (1) fogászat (1) fogászati (1) fogorvos (1) fogtechnika (1) forgalmazó (1) forrás (1) furcsaság (1) gaga (1) gagyi (1) gazdaság (2) gazdasági (1) geotermikus (1) gyógyszertár (1) hipermarket (1) hírlevél (1) hiú (1) hiúság (1) hozzáállás (1) ismerős (1) kapcsolat (2) kapcsolatépítés (1) kapcsolati (2) kellemetlen (1) kém (1) kínos (1) klíma (1) kollégák (1) kör (1) közös (1) kreatív (1) kudarc (2) különleges (1) lady (1) lakat (1) látszat (1) lázadás (1) lottó (1) magyar (4) márka (3) márkanév (1) marketing (4) megtévesztés (1) multi (1) munka (2) munkaadó (1) munkahely (1) munkatársak (1) munkavállaló (1) (1) női (1) önbecsülés (1) önbizalom (1) öröm (1) ostoba (1) ösztön (1) ötlet (1) pályázat (1) pánik (1) pánikroham (1) pénz (1) piac (3) pocsolya (1) probléma (1) problémák (1) rab (1) reklám (1) remény (1) robot (1) ruha (1) ruhagyár (1) ruhakereskedelem (1) ruhaüzlet (1) salesm (1) segítség (7) siker (3) sikerágazat (1) sikerélmény (1) sikeres (1) stratégia (4) superman (1) szabadság (1) szerencse (2) szolgáltatás (1) takáts (1) találmány (1) tamás (1) tanács (1) tanmese (1) tehetség (1) termék (7) termékkritikus (2) terv (3) tőke (2) trafik (1) tulajdonos (1) turizmus (1) tűzoltás (1) újév (1) üzlet (6) üzleti (2) vállalkozás (5) vállalkozó (4) válság (13) válságkezelés (1) váltás (1) változás (4) változtatás (2) vandál (1) vezető (2) zár (1) zárva (1) zöld (1) Címkefelhő

  

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

A saját cégem rabja vagyok!
 
Ezen változtatnom kell!
 
Ismerős az érzés? Ismerős a probléma? Úgy érzed, hogy nélküled megáll az élet a cégnél? Nem tudsz nyugodtan szabadságra menni, mert akkor összeomlik minden? Ha mégis elutaznál - mert a családod már lázad, és nem érti meg, hogy neked mindig dolgoznod kell - akkor minimum 2 telefonnal és a nélkülözhetetlen laptoppal utazol, és naponta többször levelekre válaszolsz, és állandóan csörög az a vacak? Az okos telefonodat nyomkodod egész nap? Ha nem vagy ott, semmi sem működik? Ha kiteszed a lábad, cincognak az egerek? Ha nem vagy ott, nincs bevétel?
 
Ha ezt érzed, akkor bizony rab vagy, a céged börtönében. Kitörnél? Szabadabb szeretnél lenni? Nem tudod, hogy hogyan? Szerinted ez lehetetlen: Pénzt is keresni, a céget is működtetni úgy, hogy nem töltöd minden idődet munkával? Pedig nem az! Sokaknak sikerült már! Ha teljesíthetetlennek tűnik ez a vágyad, akkor segítségre van szükséged! S most ne kezdjél el háborogni, hogy "miért lenne szükségem segítségre, mikor én csináltam ezt a sikeres vállalkozást! Tudom én, hogy mit teszek!" Persze, tudod, csak még magadnak sem ismered be, hogy az életedet ott éled. Sikeres vagy, de cserébe az idődet adod! Az éveidet! A gyerekeid felnőnek anélkül, hogy Te ott lennél mellettük! Elszalad az életed melletted, nem élsz, nem élvezed a megkeresett siker gyümölcsét! Mire észbe kapsz, jön a stressz okozta szövődmény: infarktus, agyvérzés, gyomorfekély stb. Tudom, hogy szereted azt amit csinálsz, de vannak ennél élvezetesebb álmaid is! Szóval segítségre van szükséged! A "Cég Doktor" csapata tud ebben segíteni. Törj ki a saját fogságodból!
 
Mit kell tenned? Vedd fel a kapcsolatot a Cég Doktor csapatával. Mit tesznek? Átvilágítják a cégedet kívülálló, reális szemmel. Kidolgoznak egy stratégiát, hogyan lehetne téged mentesíteni, hogy lehetnél szabadabb. Mindezt úgy, hogy a céged ne sérüljön! A megoldást átadják Neked, s ha szeretnéd, a változtatásban is aktívan részt vesznek, segítenek alkalmazni a stratégiát.  
 
Remélem, hogy érzed azt, hogy ez egy hatalmas segítség lenne. Mit veszíthetsz, ha megpróbálsz kiszabadulni? Mit nyerhetsz? Visszakaphatod a szabadságod, visszakaphatod az életedet! Gondold át! Egy telefon, egy beszélgetés, nem kerül semmibe... 1-2 órácskádba!
 
Ha tetszett, vagy van olyan ismerősöd, akinek szüksége lehet erre, oszd meg!
 
Cég Doktor   (+ 36 30 212 6886)

 

Címkék: börtön szabadság rab cég

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása